SLOMIO JOJ SRCE! Vladimir saopštio Mini da će im se PROMENITI ODNOS zbog njegove porodice, ona istrčala UPLAKANA iz Bele kuće!

Izvor: Press, 21.Okt.2019, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOMIO JOJ SRCE! Vladimir saopštio Mini da će im se PROMENITI ODNOS zbog njegove porodice, ona istrčala UPLAKANA iz Bele kuće!

Vladimir Tomović je sinoć dobio poziv sa porodicom, a na drugom kraju linije našli su se njegova majka Ljiljana i rođeni brat Vladan. Vladimirova majka je tada sinu poručila da se kloni Mine Vrbaški. Iako je sa njom prespavao sinoć u krevetu, Tomović je danas saopštio Mini da će odnos morati da im se promeni.
Foto:pink

Autor: TV Pink Printscreen
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />

Mislim da sam dobro razumeo neke stvari koje su mi rekli moji. Kontakt mora da se svede na to kao što je moj odnos sa Ivanom i Jelenom, tako to... - rekao je Vladimir.



Autor: TvPink Printscreen


Mina je odmah istrčala iz kuće i krenula da plače, a Bora Santana je krenuo za njom.




Autor: TvPink Printscreen


Mina nije mogla da dođe sebi, a zadrugari su pokušali da je uteše. Kako će se njihov odnos dalje razvijati, ostaje da vidimo.




Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEKA TI ONI ŠETAJU DETE: Miljana se naljutila na Baneta kad je Zoli spomenuo Maju, pa mu poručila da su joj jedino Tomović i Bojanić BITNI, on joj ODMAH uzvratio!

Izvor: Press, 21.Okt.2019

Miljana Kulić i Bane Čolak ušli su u žestoki sukob danas kada je Bane upitao Lazara Čolića Zolu kako se oseća otkako mu je bivša simpatija ušla u "Zadrugu", misleći na Maju Marinković. Miljana je to odmah shvatila kao provokaciju, pa je sasula Banetu sve u lice, a onda...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.