STIGLA NA POSEBNO MESTO Naša prelepa glumica otišla iz Srbije kako bi pronašla mir

Izvor: Blic, 16.Okt.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLA NA POSEBNO MESTO Naša prelepa glumica otišla iz Srbije kako bi pronašla mir

Prelepa glumica Kalina Kovačević odlučila je da u svojoj listi putovanja ubeleži još jedno. Ovoga puta je kao idealnu lokaciju odabrala mesto van Srbije. Mesto koje za mnoge ima poseban značaj.

Reč je o manastiru Ostrog. Glumica se uputila na sveto mesto kako bi pronašla mir u svetinji u koju mnogi često odlaze. Kovačevićeva je otputovala u susednu državu, a posetu toj zemlji iskoristila je i kako bi se poklonila moštima Svetog Vasilija.

Poznato je da je Kalina jedna od retkih javnih ličnosti čiji život nisu obeležili skandali, a važi i za finu i odmerenu osobu. Moguće da upravo u religiji pronalazi mir zahvaljujući kome je tako staložena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.