STARLETA NA SASLUŠANJU: Soraja svedok ubistva mafijaša u Baru!

Izvor: Press, 30.Sep.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARLETA NA SASLUŠANJU: Soraja svedok ubistva mafijaša u Baru!

Crnogorska policija uputila je zahtev beogradskim kolegama da hitno saslušaju starletu Soraju Vučelić (28) u vezi sa ubistvom Armina Muše Osmanagića (39), vođe kriminalnog klana iz Bara!
Policija je došla do saznanja da je Soraja 16. septembra, kad se ubistvo dogodilo, sedela u Osmanagićevom kafiću „Sevoja“ za njegovim stolom.
- Ona bi trebalo da odgovori kako se našla u društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Armina Osmanagića, šta je tog dana radila u Baru i da li je imala bilo kakva saznanja o planiranju i organizovanju ubistva - kaže izvor iz crnogorske policije.
Soraja Vučelić je juče za Kurir rekla da je tačno da je 16. septembra bila u društvu Muše Osmanagića i da još nije dobila poziv iz policije.
- Normalno je da budu saslušane sve osobe koje su imale dodirnih tačaka sa Osmanagićem, tako da ću se odazvati pozivu i daću izjavu. Svako ko dobije poziv za saslušanje obavezan je da se odazove, a ja sam savestan građanin. Trenutak ubistva nisam videla i mnogo mi je žao što je Osmanagić stradao jer mi je bio drag - rekla je Soraja.

 
Kako se saznaje, Soraja je kobnog dana došla u kafić „Sevoja“ kako bi od Osmanagića uzela „maserati“ za potrebe snimanja spota.
- Bila je u kafiću sa tri drugarice i sve vreme je sedela pored Osmanagića. Videlo se da joj je prijatno i da prijateljski ćaskaju. Soraja je ranije živela u Baru, a pošto je to mali grad, svi se znaju - kaže naš izvor.
On dodaje da je starleta bila u kafiću oko pola sata.- Nedugo po njenom odlasku, nepoznati napadač je hicem iz snajpera ubio Armina Mušu Osmanagića - dodaje naš sagovornik.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.