ŠTA SE DEŠAVA? Produkcija PREPORODILA Zadrugu, neke prostorije NEĆETE PREPOZNATI! Zadrugari HIPNOTISANI promenom!

Izvor: 011vodič.com, 16.Dec.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA SE DEŠAVA? Produkcija PREPORODILA Zadrugu, neke prostorije NEĆETE PREPOZNATI! Zadrugari HIPNOTISANI promenom!

Bela kuća sija kao Las Vegas
Ovog jutra zadrugare je sačekalo pravo iznenađenje. Naime, kako se oseća novogodišnja euforija, Veliki šef je odlučio da okiti prostorije Bele kuće i priušti ukućanima pravi raj za oči.
Stubovi Bele kuće su okićeni sijalicama, u ćošku se nalazi bogato okićena jelka sa sitnim novogodišnjim detaljima, a svaka polica je upotpunjena plastičnim grančicama četinara.
U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kako je sve izgledalo.



The post ŠTA SE DEŠAVA? Produkcija PREPORODILA Zadrugu, neke prostorije NEĆETE PREPOZNATI! Zadrugari HIPNOTISANI promenom! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.