ŠOK! Jasmina Čolak stigla u Zadrugu, Ermina se SLEDILA KAD JU JE UGLEDALA! Bane izjurio iz kuće!

Izvor: Press, 28.Nov.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Jasmina Čolak stigla u 'Zadrugu', Ermina se SLEDILA KAD JU JE UGLEDALA! Bane izjurio iz kuće!

Zadrugari ni najmanje nisu očekivali vanredno ubacivanje takmičarke koja je već na samom ulazu uzburkala atmosferu u Beloj kući. Bane Čolak i Ermina Pašović ostali su zgranuti kada su shvatili da se na velelpno imanje useljava njegova majka, Jasmina Čolak, koja će učiniti sve da zaštiti svog sina.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Poznato je da se Jasmini Erminino ponašanje pred kamerama nije nimalo dopalo, a naročito zbog tvrdnje da se ona poigrava Banetovim emocijama i da joj je on zapravo bio samo paravan kako bi ona postala učesnica ovog najpopularnijeg šou programa.
Bane joj je odmah potrčao u zagrljaj vidno šokiran, a istovremeno i srećan što će sa majkom provodi dosta vremena u Beloj kući, a ostali zadrugari su sa iščekivanjem čekali da vide kako će se odvijati situacija između njih.
Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je od samog starta Jasmininog učešća krenulo turbulentno, nema sumnje da će im ona pomrsiti konce i postaviti ih na svoje mesto, zato ostanite uz televiziju Pink i pratite sva naredna dešavanja u Zadruzi!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.