ŠOK! 17 GODINA SU U BRAKU, A SAD NAŠLI DEVOJKU: Naše troje dece gledaju je kao MAJKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 13:42

ŠOK! 17 GODINA SU U BRAKU, A SAD NAŠLI DEVOJKU: Naše troje dece gledaju je kao MAJKU!

Svi troje tvrde da se u prethodnim vezama nisu osećali potpuno kao što se osećaju sada. 

Par koji je u braku 17 godina postao je trio nakon što su započeli vezu s devojkom koju su upoznali na kampovanju.

Eli Titus (37) i njegova supruga Majki (36) iz Oregona prolazili kroz teško razdoblje kada su se zaljubili u Alidu Gibson (31) 2018. godine, koja je bila razvedena.

Eli i Majki imaju tri sina, a tvrde da deca doživljavaju njihovu partnerku kao drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majku. Dok je trio s decom otvoreno razgovarao o poliamoriji, ostali nisu tako puni razumevanja za njihovu ljubav. Neprestano im govore kako ne veruju da Eli ima dve partnerke i da su sigurno s njim zbog novca.

A post shared by Team Triad Tribe (@teamtriadtribe) on Aug 15, 2020 at 9:43pm PDT

Majki i Eli priznaju da su se puno svađali, prekidali i trošili novac koji nisu imali, a misle kako ih je poliamorija učinila boljim osobama, posebno kada je reč o odnosima u vezi. Iako su znali za poliamoriju, nikada nisu pomislili da bi to bilo nešto što bi sami mogli isprobati, ali onda su upoznali Alidu. Svi troje tvrde da se u prethodnim vezama nisu osećali potpuno kao što se osećaju sada.

A post shared by Team Triad Tribe (@teamtriadtribe) on Aug 2, 2020 at 8:33pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.