SNIMAK VIDELO 3 I PO MILIONA LJUDI: Devojka objavila KAKO je uhvatila dečka u prevari - Mreže GORE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 12:09

SNIMAK VIDELO 3 I PO MILIONA LJUDI: Devojka objavila KAKO je uhvatila dečka u prevari - Mreže GORE!

Sve objavila.

Jedna korisnica TikTok-a objavila je video koji je za jako kratko vreme postao viralan, jer je pogledan skoro 3 i po miliona puta! Naime, devojka po imenu Džen Vorden ispričala je u kameru svoje iskustvo sa dečkom, sada već bivšim, odnosno objasnila je kako je shvatila da joj nije veran.

Kao vozač Ubera, u petak veče je izašla da vozi, i potom ju je pozvala jedna devojka kako bi naručila vožnju. Kako je objasnila, u prvim trenucima ništa nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delovalo neobično, osim što joj je devojka bila poznata ali nije znala odakle, a onda je na zadnjem sedištu, pored te devojke u retrovizoru ugledala oči svog momka!

- Upoznala sam ga na Hindžu, sve je dobro krenulo - započela je, a potom dodala da je brzo shvatila da se on viđa s još nekim.

Prisetila se i da je pozvao na zabavu na kojoj je upoznao sa svim prijateljima, uključujući i curu s kojom je ušao u njen auto. U tom trenu ona još nije sabrala dva i dva. Kad ga je pitala šta će raditi spornog vikenda, odgovorio je da ide na utakmicu Pitsburg Pingvinsa sa prijateljem.

- Vozila sam u petak kad me pozvala ta devojka, sve normalno. Otišla sam je pokupiti, a ona je sela na zadnje sedište. Izgledala mi je poznato, no nisam se mogla setiti imena. Kako su svi nosili maske, u prvi tren nisam ni prepoznala svog dečka.

- Pogledala sam u retrovizor i oči su nam se srele. Oboma nam je bilo jasno. Znala sam da je to on. Znao je da sam to ja. Nije progovorio tokom cele vožnje. Pomislila sam šta se to sad događa. Ostavila sam ih, a on me nazvao nakon pet minuta.

"Hej, zbilja mi je žao. Prepoznao sam te. Trebalo je da kažem nešto, ali bio sam u šoku", prenela je Džen njegove reči.

Ona mu je poverovala da se ne viđa s drugom curom, iako se setila da joj je spominjao da su nekad nešto mutili. Sad je to negirao. U subotu je izašla na piće s prijateljicama i prepričavala im šta se dogodilo, a konobarica je čula njenu priču. Ispostavilo se da poznaje drugu devojku, koja je u tom trenu bila u istom kafiću.

Dok je razmišljala treba li popričati s njom, konobarica joj je rekla da veza njenog dečka i druge žene definitivno nije samo platonska. Nakon toga Džen je popričala s drugom devojkom, ispostavilo se da je njen dečko ipak mutio s tom njom pa su ga pozvale da dođe.

"Kad je došao, sve je priznao jer nije mogao ništa drugo", ispričala je i dodala da je dečko podmirio sve račune od te večeri, za što je dao 230 dolara, a čak je ostavio i 100 dolara napojnice.

"To je bilo lepo", zaključila je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.