Izvor: Press, 02.Okt.2018, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA UPAO U VELIKI PROBLEM, PA SE POŽALIO SVIMA! Ne može više da se bori sa ovim? (FOTO)

Ovo ga muči već neko vreme.
Slobodan Radanović trenutno je u velikim problemima s obzirom na to da mu misteriozno nestaju fotografije sa društvene mreže Instagram. Ova situacija se ponovila danas, a pevač je to podelio sa svojim pratiocima.




Autor: Pink.rs


Ovaj nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zadrugar ranije je pričao kako misli da njegov profil preživljava hakerske napade i da mu neko često ničim izazvano uklanja fotografije sa naloga koji ima ozbiljan broj pratilaca.




PROČITAJTE: NIKO NIJE OSTAO RAVNODUŠAN: Rade izabrao novog vođu, pa poslao EMOTIVNO PISMO NA ADRESU BELE KUĆE! (VIDEO)



Opet su mi obrisali fotku! Živeli sa njih! - napisao je Sloba Radanović danas na svom profilu.



Radanović je uz ovaj opis objavio i fotografiju iz noćnog provoda, iz čega se može zaključiti da Sloba nazdravlja i ipak želi dobro onima koji nemaju tako dobre namere kada je njegov Instagram profil u pitanju.





Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sloba ima veliki problem sa kojim više ne može da se bori, PA SE POŽALIO SVIMA

Izvor: Svet, 02.Okt.2018

Slobodan Radanović trenutno je u velikim problemima s obzirom na to da mu misteriozno nestaju fotografije sa društvene mreže Instagram. Ova situacija se ponovila danas, a pevač je to podelio sa svojim pratiocima.. Ovaj nekadašnji zadrugar ranije je pričao kako misli da njegov profil preživljava...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.