NE MOŽE VIŠE DA SE BORI! Posle nastupa sa Kijom, Sloba upao u VELIKI PROBLEM - uputio BRUTALNE reči NJIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE VIŠE DA SE BORI! Posle nastupa sa Kijom, Sloba upao u VELIKI PROBLEM - uputio BRUTALNE reči NJIMA

Ogorčen i besan!

Pevač Sloba Radanović požalio se na to da mu Instagram, po ko zna koji put, briše slike koje postavlja.

On je danas okačio fotku na kojoj je besprekorno doteran, raskopčane košulje, ali mu je pogled, umesto na damama, ipak na mobilnom telefonu.

I dok su se mnoge pitale kome on to piše, slika je odjednom nestala. Međutim, Slobodan je rešio opet da je okači, a kao opis napisao je:

- Opet su mi obrisali fotku... Živeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njih! - napisao je besno Radanović.

Pogledajte rezultate

Ko mu se to suprotstavlja?! Da li su to Kijini fanovi koji su i dalje besni na njega ili je ipak neko drugi u pitanju, nadamo se da će se uskoro saznati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLOBA UPAO U VELIKI PROBLEM, PA SE POŽALIO SVIMA! Ne može više da se bori sa ovim? (FOTO)

Izvor: Press, 02.Okt.2018, 09:45

Ovo ga muči već neko vreme. . Slobodan Radanović trenutno je u velikim problemima s obzirom na to da mu misteriozno nestaju fotografije sa društvene mreže Instagram. Ova...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.