Izvor: Press, 09.Jul.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKORO PUNE 3 GODINE OD SMRTI USNIJE REDŽEPOVE! ROĐENI BRAT PEVAČICE I DANAS PLAČE NA SAM SPOMEN NJENOG IMENA: Svi su me napustili, ostao sam SAM

Jedna od najboljih pevačica domaće muzike borbu sa opakom bolešću izgubila je 1. oktobra 2015. godine u jutarnjim časovima.
Prisećajući se voljene sestre Usnije, skoro pune tri godine nakon njene smrti, rođeni brat Rešet sa setom u glasu govorio je o njenom detinjstvu.
 
"Bila je tiha, nije bilo nikakvih problema. Ćale moj je rekao da sva deca treba nju da uzmu za primer. Kakva je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u školi, kakav je đak, da ne pravi kod kuće probleme... ja sam imao još dva starija brata i od sestre Usnije i od mene", izjavio je on.
 
Na pitanje zašto je napustila rodno Skoplje,odgovorio je citatom svog oca:
 
"Ako je potrebno, prodaću i svoju košulju, samo da mi dete završi fakultet", govorio je svojevremeno on, otkriva u "Premijeri" Rešet Redžepov.
 
Na sam spomen sestrinog imena, Rešet se i danas rasplače. Duboko pogođen porodičnom trageijom, ističe kako je u poslednjih nekoliko godina ostao sasvim sam. 
 
Pokazujući na grobna mesta braće, njihovih žena, pa i sestre Usnije, sa velikom tugom u glasu izustio je samo:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.