SE*S IM JE U KRVI! Osobe sa NULTOM KRVNOM GRUPOM su dobri ljubavnici!

Izvor: 011vodič.com, 19.Dec.2019, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SE*S IM JE U KRVI! Osobe sa NULTOM KRVNOM GRUPOM su dobri ljubavnici!

Osobe koje imaju “nultu” krvnu grupu nisu posebne samo po tome što mogu da daju krv svim ostalim krvnim grupama, već, kako je pokazalo britansko istraživanje, i što su dobri ljubavnici.
Kako je pokazalo jedno istraživanje, ovi ljudi su naklonjeni logici, sjajno se orijentišu u prostoru, nekada mogu da budu impulsivni, ali su i sjajni ljubavnici.
– U seksu im je vrlo važno da partner uživa, možda čak i više od njih samih. Mana im je što se teško zadržavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u monogamnoj vezi. Na prve znake monotonije, ali i stresa, okrenuće leđa i pronaći će nekog ko bi takođe uživao u njihovom umeću – kaže britanski seksolog dr Dejvid Goldmajer.
The post SE*S IM JE U KRVI! Osobe sa NULTOM KRVNOM GRUPOM su dobri ljubavnici! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.