Izvor: Press, 17.Okt.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANJA STANKOVIĆ LJUTA NA BORU ZBOG LAŽI: Videće on kada Jovana i ja uđemo u Zadrugu, on je ljiga od čoveka!

Ne može da veruje šta je pričao
Bora Santana se u "Zadruzi" predstavljao kao prijatelj Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, ali neke reči koje je ovaj zadrugar izgovorio u drugoj sezoni popularnog rijalitija, Jovana i Sanja nemaju nameru da mu oproste.
 Neprijatelj mog prijatelja je i moj neprijatelj. Naročito kada je u pitanju životni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << saputnik. Miki je pitao Boru šta se priča po Železniku posle one svađe koja se desila zbog mene gde smo se posvađale Jovana i ja sa Mikijem i Bora je rekao kao da svi pljuju Jovanu i da su svi na Mikijevoj strani, što je apsolutna laž, jer je većina na Jovaninoj i mojoj strani. Pričao je kako "Šteta" uopšte nije Jovanina nego to drži njen brat i kako kada vidi Jovaninog tatu i brata on tera snajku, odnosno mene u tri lepe, što uopšte nije tačno. Jovanini roditelji me vole, čak više nego Jovanu - ekskluzivno za Espreso.rs rekla je Sanja.


Ona je za naš portal otkrila i zašto bi Bora trebalo da se zabrine.

 Videćemo šta će mu se desiti kada Jovana i ja budemo ušle u "Zadrugu" jer on je i te kako ogovarao Mikija kod Jovane i mene. Svašta nešto je pričao tako da je on ispao jedna velika ljiga od čoveka jer pljuje sve redom, a posle im se uvlači u pozadinu", rekla je Stankovićeva.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.