SA OSMEHOM OTIŠLA NA SPAVANJE! Tomoviću ova cimerka uletela u krevet, a onda je usledila akcija!

Izvor: Press, 21.Nov.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA OSMEHOM OTIŠLA NA SPAVANJE! Tomoviću ova cimerka uletela u krevet, a onda je usledila akcija!

Mina Vrbaški pred zoru je završila u krevetu kod Vladimira Tomovića, dok su njihovi cimeri iz rijaliti programa "Zadruga" uveliko spavali. Ovi zadrugari razmenjivali su nežnosti iako je Tomović tokom jedne svađe rekao kako ne želi da ima komunikaciju ovakve vrste sa Minom, a i takođe ga je majka pre nekoliko nedelja u video-pozivu upozorila da se ne druži sa ovom zadrugarkom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom njih dvoje su se grlili i mazili, kako ispod, tako i van pokrivača. U jednom trenutku čak su jedno drugo mazili stopalima. Nakon nekoliko minuta Mina je izašla iz Vladimirovog kreveta i otišla da spava sa osmehom na licu.
Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, opšte je poznato da je Mina Vrbaški do ušiju zaljubljena u njega, što često ističe, kao i da Tomović važi za velikog zavodnika koji je nedavno usnimljen kako se ljubi sa Ivanom Krunić, a imao je i emotivne momente sa Majom Marinković.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.