KONAČNO PRIZNALA: Maja PRED SVIMA otkrila ŠTA se dogodilo između OVOG zadrugara i nje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO PRIZNALA: Maja PRED SVIMA otkrila ŠTA se dogodilo između OVOG zadrugara i nje (VIDEO)

Moralo je da se sazna!

U toku je emisija radio "Amnezija", koju su voditelji Bane Čolak i Bora Santana započeli pričom o krađi budžeta. Sledeća tema je bila sinoćna žurka i ponašanje Maje Marinković, koja je izazvala veliku pažnju. Naime, spekuliše se da se Maja Marinković ljubila sa Matejom Matijevićem.

Nakon toga u studio je došao novinar Marko Đedović koji je pokušao da izvuče istinu o odnosu između Maje i Mateje i događaju o kome spekulišu svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugari.

- Hoću da demantujem jednu stvar, Mateja i ja se nismo poljubili, flertovali smo, mogu da radim šta god poželim, slobodni smo, ja sam rekla da se meni Vladimir dopada - izjavila je Maja.

- Muvali smo se, poljubili se nismo, ona je slobodna ja takođe, ova priča se završila i pre nego što je počela - izjasnio se Mateja.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"VLADIMIR JE ZALJUBLJEN U MENE" Zadrugarka IZDALA Tomovića, a onda je otkrila NJIHOVU TAJNU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019

Jel ovo istina?..Voditelji radija "Amnezije", Bora Santana i Bane Čolak, bili su inspirisani da ovog popodneva porazgovaraju i sa zadrugarkom Jelenom Pešić...Kako se spekulisalo o njenom odnosu i prisnosti sa Vladimirom Tomovićem, ona je ovoga puta odlučila da otkrije jednu tajnu koja će kao bomba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.