Redovnim seksom do samopouzdanja

Izvor: Press, 08.Mar.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redovnim seksom do samopouzdanja

Žene koje redovno imaju seks, imaju veće samopouzdanje i lakše se bore za sebe u različitim životnim situacijama, otkrili su australijski naučnici.

Međutim, naučnici tvrde da nije poenta samo u seksu već i u skladnoj vezi, jer samim tim, dobra veza i redovan seks idu jedno uz drugo.

Australijski naučnici su napravili istraživanje u kojem je učestvovalo 50 žena. One su svakodnevno ispunjavale upitnike vezane za njihove seksualne živote ali i na sve što im se događa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tokom dana. Rezultati istraživanja su pokazali da žene koje vode redovan seksualni život uspevaju da se bolje izbore sa svakodnevnim problemima.

Te žene su pokazale veći stepen samopouzdanja, nisu se plašile da se zauzmu za sebe i artikulišu svoje potrebe.

Naučnici su zaključili da im takav način života daje sigurnost koju one bude same u sebi.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Redovan seks jača samopouzdanje

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Mar.2013

Žene koje imaju redovan seks imaju i više samopouzdanja – otkrilo je istraživanje australijskih naučnika. No, stručnjaci tvrde kako da nije stvar samo u seksu, već i u skladnoj vezi. [..]

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.