Izvor: Press, 16.Okt.2018, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Realno, teret si mi..." Miki i Rebeka porazgovarali o svojoj bliskosti, Đuričić doneo odluku protiv sebe! (FOTO) (VIDEO)

- Meni prija sve ovo sa tobom, ako je takva situacija neću da budem kriva - rekla je Rebeka
Rijaliti učesnici Miki Đuričić i Rebeka Popović osamili su se u dvorištu i otvoreno su popričali o svom odnosu koji intrigira mnoge.
Mnogi komentarišu da Miki i Rebeka imaju uzajamne simpatije, a nakon njihovog razgovora, to je i gledaocima postalo više >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nego očigledno. Međutim, Đuričić se izjasnio da će, navodno, po prvi put ići protiv sebe i da će se udaljiti od Popovićeve.
Miki i Rebeka pričaju, Printskrin: TV Pink

- Odlučio sam da idem protiv sebe i da se udaljim od tebe. Realno si mi teret... - rekao je Miki.
- Meni prija sve ovo sa tobom. Ako je takva situacija, ja neću da budem kriva. Da posle pričaju "upropastila si ga" - rekla je Rebeka.
Čim su se svetla pogasila, Nadežda uskočila u Borin krevet! Nije se čulo šta su pričali, ali se videlo šta su radili! (VIDEO)
Miki i Rebeka pričaju, Printskrin: TV Pink

Podsećamo, u prethodnoj sezoni Zadruge pčelar iz Kupinova bio je u emotivnoj romansi sa pevačicom Nadeždom Biljić, a kako će Biljićeva reagovati na Mikijev i Rebekin razgovor ostaje da vidimo.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.