Raskinuli Ijan Somerhalder i Nina Dobrev?

Izvor: Press, 10.Maj.2013, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskinuli Ijan Somerhalder i Nina Dobrev?

Par, koji u seriji igra Dejmona Salvatorea i Elenu Gilbert, raskinuo je nakon tri godine zabavljanja, prenosi "JuEs Vikli".

Izvor blizak paru rekao je za taj magazin da su oni veoma profesionalni i da će "nastaviti da rade zajedno i da će ostati najbolji prijatelji kao što su to i bili pre nego što su započeli vezu".

Dobrev je prošlog septembra govorila o svojoj vezi sa kolegom rekavši da nije želela da se zabavlja sa nekim sa kim radi, jer želi da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << profesionalana.

"Međutim, ponekad ne možete da izaberete sa kim ćete se povezati i možete se samo boriti za to, što ja i radim", rekla je glumica.

Portparoli oba glumca su odbili da daju bilo kakve izjave.

Peta sezona "Vampirskih dnevnika" počeće sa snimanjem kasnije ove godine.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.