Toni Cetinski: Istina je, Sandra i ja nismo više zajedno

Izvor: Poznati.info, 08.Maj.2013, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski: Istina je, Sandra i ja nismo više zajedno

Hrvatski pevač Toni Cetinski i menadžerka Sandra Mulvaj raskinuli su devetomesečnu ljubavnu vezu.

Cetinski je potvrdio hrvatskim medijima da je opet slobodan, ali nije želeo da govori o razlozima razlaza sa Sandrom.

- Istiina je, nismo više zajedno. Razloge ću ipak zadržati samo za sebe- rekao je pevač istakavši da će sa bivšom emotivnom partnerkom, ostati u prijateljskim odnosima.

Četrdesetčetvorogodišnji pevač i njegova pet godina mlađa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << sada već bivša partnerka, prvi put su zajedno viđeni u avgustu prošle godine, kada su zagrljeni šetali Rovinjom. Iako ovaj par nikada u javnosti nije potvrdio ovu vezu, njihovi prijatelji su često isticali kako su njih dvoje srećan,  zaljubljen i skladan par.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema sreće u ljubavi: Toni Cetinski opet sam!

Izvor: Svet, 08.Maj.2013

Toni Cetinski potvrdio je za hrvatske medije da je došao kraj devetomesečnoj vezi sa menadžerkom Sandrom Mulvaj. Iako više nisu u ljubavi, njih dvoje će ostati u dobrim prijateljskim i poslovnim odnosima, bar tako tvrdi pevač. “Istina je, nismo više zajedno. Razloge bih ipak zadržao samo za...

Nastavak na Svet...

Toni Cetinski potvrdio raskid

Izvor: Story, 08.Maj.2013

Hrvatski pevač raskinuo je sa menadžerkom Sandrom Mulvaj, s kojom je bio u vezi devet meseci..Toni Cetinski sa Sandrom Mulvaj, Story arhiva

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.