Rada Manojlović pala Milanu u naručje: Nisu valjda već nastupile nevolje u raju?! (FOTO)

Izvor: S media, 08.Dec.2012, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović pala Milanu u naručje: Nisu valjda već nastupile nevolje u "raju"?! (FOTO)

Njihovu vezu mnogi su osporavali i govorili kako u stvari njih dvoje uopšte nisu zajedno. Rada i Mina izbova su demantovali sve tračeve ali ovo ih vrlo lako može ponovo pokrenuti.

Snimanja emisija nekada mogu dugo da potraju. Jednom prilikom, osim kolega oko Rade Manojlović i Milana Stankovića okupili su se brojni voditelji, novinari i fotoreporteri a sve to je izgleda bilo previše za pevačicu. U jednom momentu se "srušila" na stolicu i pala dečku u naručje. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << On ju je zagrlio u nadi da će je malo smiriti, a izgleda da je u tome i uspeo. Da li su štikle bile krive za sve, neka rasprava ili nešto treće, nije poznato. Ali Mlan očigledno zna kako da sredi situaciju.

***Ivanovića "pljuju" sa svih strana a šta voditelju na sve to kaže majka? (FOTO)

***Dobro pogledajte ovu cicu jer to je poslednji put da je vidite u ovakvom izdanju (FOTO)

***Pevačica u neverovatnoj formi: Možete li da poverujete da ona ima 60 godina? (FOTO)

Izvor: Smedia, Foto: Marko Stevanović

Pretraga po temi: Rada Manojlović, Milan Stanković, Teši je, Nevolje u raju, Pevačica

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.