RUSKI ASTROLOG OTKRIVA! Ova TRI ZNAKA DOBIĆE VELIKI NOVAC U JANUARU!

Izvor: 011vodič.com, 16.Dec.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSKI ASTROLOG OTKRIVA! Ova TRI ZNAKA DOBIĆE VELIKI NOVAC U JANUARU!

Ruski astrolog Pavle Globa odlučio da javno podeli svoja predviđanja koja se tiču finansijskog stanja za narednu godinu, a izdvojio je tri znaka kojima se smeše veliki novčani dobici u januaru!
Zvezde kažu da će početkom Nove godine u životima mnogih doći do drastičnih promena na polju novca. Veći priliv novca stiže zemljanim znakovima, odnosno svima koji su rođeni u znaku Bika, Device i Jarca.
Bikovi su do sada sve postizali kroz težak rad, strpljenje i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << marljivost. Januar 2020. je pravo vreme da se opustite, jer će sav vaš trud konačno biti nagrađen, i to u iznosu koji niste ni slutili. U pitanju je novac koji će biti dovoljan da obezbedite celu porodicu.
Rođeni u znaku Bika imaće želju da ovaj novac skupe na gomilu i čuvaju, ali ovo je poslednje što treba da uradite. Trošite ga pametno, ispunite sebi neku želju! Važno je da odvojite jednu svotu koju ćete čuvati “za ne daj Bože”, a ostalo iskoristite da “zapušite rupe” i malo sebi olakšate život.
Što se tiče Devica, one će tokom januara lagano koračati kroz život. Vreme je da pevate, uživate, radujete se, jer finansijski problemi i za vas postaju prošlost! Biće novca toliko da ništa sebi nećete morati da uskratite. Vi uvek želite više, a upravo sada će to “više” sleteti pravo na vaše dlanove.
Potrudite se ipak da zbog novca ne promenite svoj stav prema životu, poslu, rodbini i prijateljima. Glavni pojam za vaš znak tokom januara jeste stabilnost. Radite kao i do sada, i finansije će biti odlične i narednih meseci!
Tvrdoglavost i odlučnost karakteristična za Jarčeve u januaru će biti izraženija nego inače. Novac će se bukvalno lepiti za vas, ali ako stvari budete ostavljali napola odrađene, sve će krenuti nizbrdo. Ako se nečega prihvatite, onda to i završite do kraja.
Ipak, valjalo bi da pažljivo baratate novcem i da ne rasipate novac na gluposti. Bolje je da rešite neki veći trošak ukoliko ste planirali, poput kupovine automobila, renoviranja stana ili skupog putovanja. Savet za Jarčeve jeste da svoje bogatstvo podele s voljenima, naročito sa onima kojima je potrebna pomoć.

The post RUSKI ASTROLOG OTKRIVA! Ova TRI ZNAKA DOBIĆE VELIKI NOVAC U JANUARU! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.