Izvor: Press, 05.Dec.2018, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKAO MI JE DA SAM NEUSPELI ABORTUS: Muž Andreane Čekić slao Dušici Grabović eksplicitne poruke, a kad ga je ODBILA počeo je da joj PRETI, ona javno otkrila sadržaj tih poruka! (VIDEO)

Vidi se kome se omaklo, a ja sam pravljena iz ljubavi - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".
Pevačica Dušica Grabović komentarisala je razvod Andreane Čekić i njenog supruga Ivana Miladinovića koji joj je prošle godina slao eksplicitne poruke, a ona ga je, kako tvrdi, odbila. Međutim, kada su se pojavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << natpisi o tome, on je počeo da preti atraktivnoj pevačici.



PROČITAJTE JOŠ: LUKAS BRUTALNO ODGOVORIO VIKTORU SAVIĆU: Probaj da dobiješ neku glavnu ulogu, a ne da udaraš tamo gde ćeš da slomiš svoje mlečne zubiće!




Autor: TvPink Printscreen


- Zvao me je njen muž da mi preti, ali sam mu očitala bukvicu. Svašta mi je rekao, da sam ja neuspeli abortus. Vidi se kome se omaklo, a ja sam pravljena iz ljubavi - rekla je Dušica u emisiji "Ekskluzivno" i dodala:



- Ja sam odbila Andreaninog muža, ona treba da mi se zahvali. Mnoge su ga prihvatile, ja ne.




Autor: Printscreen Facebook


Pevačica je čak otkrila i sadržaj poruka koje je dobila od Ivana Miladinovića.



- Nikada više nemoj da uzimaš mene u usta, kao ni moju suprugu. Jedina stvar koju znaš je da pušiš ku*ac. Prošle godine ti ništa nisam rekao, ali sada ti kažem da nemaš pojma o životu i o braku. Sjaši sa mene ženski neuspeli abortusu, ovo je poslednji put da sam ti se obratio. Ne za*ebavaj se - napisao joj je on, po Dušičinim rečima.



Ceo prilog pogledajte u nastavku: 








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.