RAZBESNELA SE! Mama Ane Nikolić progovorila o zetu koji je tukao voditelja

Izvor: Blic, 18.Apr.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBESNELA SE! Mama Ane Nikolić progovorila o zetu koji je tukao voditelja

Stefan Đurić Rasta danas je uhapšen zbog toga što je zajedno sa četvoricom prijatelja pretukao voditelja Slobodana Nešovića iz emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima" i to u njegovoj marketinškoj ageniciji.

Tim povodom pozvali smo Aninu mamu, Miljanu koja je objasnila:

- Odakle vam ideja da me zovete za tako nešto i da me pitate za Rastu i šta se dogodilo u marketinškoj agenciji - besno je rekla Miljana, a kada smo je podsetili da joj je to zet sa kojim njena ćerka čeka dete, nije htela dodatno da komentariše.

- Kakve to veze ima, zovite Rastinu majku da vam komentariše - rekla je Nikolićeva i zalupila slušalicu.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MAMA ANE NIKOLIĆ BESNA: Progovorila o zetu Rasti koji je PRETUKAO voditelja! Ovo niko nije OČEKIVAO

Izvor: Kurir, 18.Apr.2017

...Mama Ane Nikolić je bila besna kada je zamoljena da prokomentariše tuču njenog zeta.."Odakle vam ideja da me zovete za tako nešto i da me pitate za Rastu i šta se dogodilo u marketinškoj agenciji", besno je rekla Miljana, a kada smo je podsetili da joj je to zet sa kojim njena ćerka čeka dete,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.