Puškarić: Ne čude me uopšte rezultati Vojvodine

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puškarić: Ne čude me uopšte rezultati Vojvodine

Fudbaler Čukaričkog Darko Puškarić ocenio je da će predstojeću utakmicu protiv Vojvodine odlučivati sitnice, i dodao da Novosađani imaju veliki kvalitet.
Kvota u MaxBetu na trijumf Šruzberija protiv Linkolna je 3.05.
– Odlučiće dispiclina i koncentracija. Igramo slično, napadački, mislim da će nijanse prevagnuti. Isto tako, smatram da ni jedan tim neće dominirati tokom čitavog meča. Nama mnogo znači činjenica da smo neke od prethodnih mečeva dobijali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u finišu, ali isto tako znali smo i da odbranimo rezultat kad je trebalo. Protiv Vojvodine ćemo igrati pod većim pritiskom, tabela sve govori o kvalitetu Novosađana – rekao je Puškarić za klupski sajt.
Čukarički će u petak od 18 časova na svom stadionu dočekati Vojvodinu u derbiju 12. kola Superlige Srbije.
– Ne čude me uopšte igre i rezultati koje Vojvodina ostvaruje ove sezone. To se i očekuje od takvog kluba, da uvek bude u vrhu. Znam ko ih vodi, dobro poznajem stručni štab i većinu igrača, poseduju ogroman kvalitet, ali i dobru organizaciju unutar kluba.
On je dodao da je očekivano da mlada ekipa poput Čukaričkog ima oscilacije u igri, ali da “brđani” to do sada nisu ispoljili. Puškarić je ocenio i da je još uvek rano govoriti o raspletu u Superligi Srbije.
– Pet timova je u dva-tri boda razlika, ali još je rano, bez obzira što se napravila ta podela. Mislim da je ta razlika za sada samo sticaj okolnosti, ne mora ništa da znači, bilo je slično i prethodnih sezona. Mada, značajna razlika u odnosu na prošle godine je ta što neće biti podele bodova. Uglavnom, što više kvalitetnijih ekipa, i fudbal u Srbiji će biti bolji. Mišljenja sam da ima kvalitetnih igrača kod nas, samo su bitni infrastruktura i prateći uslovi. Ide na bolje, posle renoviranja terena ne igra se više po blatu i njivama – ocenio je Puškarić.


The post Puškarić: Ne čude me uopšte rezultati Vojvodine appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Voši optimisti pred derbi protiv Čukaričkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2019

U premijernom meču 12. kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Čukaričkog u Beogradu. Očekivanja sportske javnosti su da će ovo biti izuzetno zanimljiv i neizvestan meč, s obzirom na to da će se sastati dve ekipe koje ove sezone imaju ambiciju da izbore plasman u kvalifikacije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.