Prvo su se ljubile, onda su se skinule: Britanske starlete ne prezaju ni od čega

Izvor: Blic, 16.Apr.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo su se ljubile, onda su se skinule: Britanske starlete ne prezaju ni od čega

Kajle Moris i Melisa Rivs su javnosti postale poznate kada su se prijavile za rijaliti šou "Ex on the beach", koji se snimao u Velikoj Britaniji.

Koncept rijalitija je bio da na luksuznoj destinaciji boravi nekoliko momaka koji će tražiti ljubav.

Nakon završetka ovog šou programa, Kajle i Melisa su pod budnim okom javnosti. Uglavnom zbog njihovog raskalašnog ponašanja i provokativnog oblačenja.

Ni ovoga puta nisu "izneverile" kada su skandali u pitanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Naime, njih dve su izašle u noćni provod u malog gradiću Čigvel u Eseksu.

Kako bi sve oči bile uprte u njih, potrudile su se da "izdominiraju" tako što će praviti grimase, pokazivati intimne delove tela, smejati se glasno i naravno - razmenjivati poljupce.

Očigledno su smatrale da poljubac među dve žene nije napravio dovoljan skandal, pa je Melisa odlučila da pokaže čime Kajli raspolaže. Ona je sklonila Kajlinu haljinu sa grudi, a vlasnica dekoltea se nije uopšte naljutila na Melisu.

Kasnije su se zagrljene teturale i privlačile dodatne poglede.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.