Prvi intervju Lune Đogani posle trijumfa u drugoj sezoni rijalitija Zadruga: Nisam očekivala da mi Marko čestita, kad vratim film, muka mi je!

Izvor: 011vodič.com, 07.Jul.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi intervju Lune Đogani posle trijumfa u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga": Nisam očekivala da mi Marko čestita, kad vratim film, muka mi je!

– Iskreno ja sam toliko zbunjena, sva se tresem. Nemam šta da kažem. Nekad sam očekivala pobedu, nekad nisam, vraćala sam stalno film u glavi da li sam ja ovo zaslužila, toliku podršku od ljudi imam i hvala im što postoje. Ovo znači da sam naučila neke stvari i neke lekcije o sebi i da moram nešto da promenim i da počnem da više razmišljam o sebi – izjavila je Luna. Luna i Marko raskinuli su samo 24 časa pred finale, a na kraju su ostali zajedno – do kraja. Ipak, nije joj lako >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << palo što je ostala bez dečka. – Bez jače polovine sam izašla iz Zadruge, jer očigledno nije bila dovljno jaka ljubav. Borila sam se za tu vezu pet meseci, ali je bilo suđeno da budemo jedno protiv drugog. Ne verujem da ću se čuti sa Markom, za nas dvoje nema budućnosti. Kad vratim film, muka mi je. Nisam očekivala da mi Marko čestita, on je takav. – Ova Luna je sada jača, čvršća, bolja. Ja sam borac. Ovo je Luna koja je prava, u Zadruzi 1 sam bila duh. Stanija ništa nije kriva, Marko je kriv. Svađala sam se sa njom, jer sa njim ne razgovaram. To je bila igra da bi mene povredili – rekla je pobednica Zadruge 2. Došli su da je podrže i majka Anabela i otac Gagi Đogani, ali njih dvoje nisu razgovarali tokom večeri, što je i Luna primetila. – Mama i tata mi ništa nisu rekli još, vidim po facama da nešto nije u redu. Turbulentno sam bila, ne kajem se ni zbog čega, mislim da sam naučila toliko mnogo – prokomentarisala je. Budući da se Sloba Radanović tokom večeri pojavio na bini i otpevao “Kocku”, a da Luna to nije očekivala, njena reakcija svima je bila dostupna. – Iskreno, […] More
The post Prvi intervju Lune Đogani posle trijumfa u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga": Nisam očekivala da mi Marko čestita, kad vratim film, muka mi je! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.