Prvi glas Srbije: U šestom finalu takmičari pevaju o smaku sveta

Izvor: Blic, 22.Dec.2012, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi glas Srbije: U šestom finalu takmičari pevaju o smaku sveta

Šesto finale muzičkog šoua "Prvi glas Srbije" je u toku, a večeras takmičari pevaju o smaku sveta. Publici i žiriju predstavilo se preostalih osam finalista: Zoran Stanić, Ivan Petrović, Boris Petrović, Sanja Dimitrijević, Saška Janković, Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović. Na kraju 18. epizode neko će propasti kroz rupu i biti eliminisan iz daljeg toka takmičenja.

23:17 - Saška ipak donela smak u studio

Smak je ipak stigao u studio "Prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glasa Srbije" i to zahvaljujući Saški, koja je otpevala numeru "Daire" legendarne domaće grupe "Smak". Aleksandra Radović je pohvalila njen stajling nalik na Dženis Džoplin, a Vladi se dopalo što se pevačica ponašala kao da je u mjuziklu.

23:03 - Borisa bolest sprečila da da sve od sebe

Poznati pumpadžija iz Žitišta našalio se da je glasine o smaku sveta pokrenula "neka Maja sa kalendarom". Borisu je zapala energična numera "It's my life" koju u originalu izvodi Bon Džovi. Bilo je evidentno da je mladi pevač promukao, pa je žiri ovo Borisovo izvođenje okarakterisao kao najlošije dosad.

22:43 - Sara Jo pokazala romantičnu stranu

Za razliku od prošle subote, kada je iz nje izbijao seksepil, Sara Jovanović je večeras pokazala svoju romantičnu stranu, uz pesmu "Tražim" Tijane Bogićević. Maretu se dopalo što je Beograđanka ostala dosledna svom pevačkom izrazu, a Vlado je primetio da se pevačici u jednom trenutku osušilo grlo. Sara je otkrila da je cele prošle nedelje bila bolesna i da joj je zato bilo teško da kontroliše glas.

22:33 - Zbog Nevene euforija u publici i na sceni

Nevena Božović iz Kosovske Mitrovice otpevala je hit "Euphoria" Šveđanke Lorin, koja je pobedila na ovogodišnjoj Evroviziji. Žiri je plavušu pohvalio jer se polako oslobađa na sceni, ali joj je zamerio što je pojedine tonove otpevala suviše visoko.

22:13 - Zoja se vratio rokerskom maniru

Pevajući hit benda "EKV" pod nazivom "Par godina za nas", Zoran Stanić iz Inđije dokazao je da mu rok numere ipak najbolje leže. Georgiev je rekao popularnom Zoji da bi upravo u tom pravcu trebalo da se kreće, a sa tim su se složili i Aleksandra i Mare.

22:04 - Sanja izvela Cecinu pesmu na svoj način

Iako je dosad izvodila većinom strane numere, Sanja Dimitrijević se ovoga puta predstavila pesmom "Isuse" Svetlane Cece Ražnatović. Vlado Georgiev je pohvalio njen stajling, ali je istakao da više voli kada finalistkinja peva na engleskom. Sanja je otkrila da joj ne bi bilo žao kada bi došlo do smaka sveta, pod uslovom da na drugom svetu ima prženica i ajvara.

21:42 - Ivan kao Fredi Merkjuri

Ivan Petrović je istakao da je u prošloj emisiji doživeo svoj lični smak sveta, kada se našao u duelu. On je večeras pevao hit "Bohemian Rhapsody" legendarne grupe "Kvin", a Mare je pohvalio energiju operskog pevača. Aleksandra je napomenula da su svi takmičari bolesni i da publika to treba da uzme u obzir.

21:30 - Mirna pevala za one kojima je gubitak ljubavi smak sveta

Mirna Radulović iz Subotice predstavila se pesmom "Karta za jug" Aleksandre Radović, a članica žirija nazvala ju je vanserijskim pevačem. Mirna je pred nastup prokomentarisala da bi smak sveta mogao da se desi bilo kad, i to tako što bi se na nebu pojavila misteriozna plava masa.

21:06 - "Thriller" za apokaliptičnu atmosferu

Finalisti "Prvog glasa Srbije" večeras su zajedno otpevali veliki hit Majkla Džeksona "Thriller", a sa njima su na bini bili i plesači, prerušeni u zombije. Svi skupa su odigrali poznatu koreografiju i nagovestili da će večeras vladati apokaliptična atmosfera.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prvi glas Srbije: "Smak" se dogodio Saški

Izvor: Mondo, 23.Dec.2012, 01:35

Neverovatan obrt na kraju emisije. Dva možda najjača vokala našla su se u duelu, a "smak" je doživela Saška Janković...U duelu su se našle Mirna i Saška, a pevale su pesme "Zlatni dan", odnosno "One night only" i žiriju je zaista bilo teško da donese odluku, jer su obe zvučale odlično...Sam...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.