Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2021, 19:27

Pronađena slika stara 500 godina u ormaru u spavaćoj sobi

Slika stara 500 godina otkrivena je u stanu u Italiji i vraćena u muzej, čije osoblje nije ni znalo da je ovo umjetničko djelo ukradeno. Kopija "Salvatorea Mundija", za koju se vjeruje da ju je naslikao Leonardo da Vinči, pronađena je u plakaru spavaće sobe u jednom stanu u Napulju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

NISU NI ZNALI GDE JE: Slučajno pronađena neprocenjiva kulturna baština stara pola milenijuma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021

Slika stara 500 godina otkrivena je u stanu u Italiji i vraćena u muzej, čije osoblje nije ni znalo da je ovo umetničko delo ukradeno...Kopija "Salvatorea Mundija", za koju se veruje da ju je naslikao Leonardo da Vinči, pronađena je u plakaru spavaće sobe u jednom stanu u Napulju...Na slici je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.