Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 13:05

Prevrtala očima i nasmejala celu Srbiju: Hit reakcije takmičarke u Slagalici, o ovome ne prestaje da se priča (VIDEO)

Stari snimak usijao mreže.
Pre tri godine apsolutni hit na mrežama bila je takmičarka kviza TV Slagalica Katarina, čije su reakcije u emisiji izazvale veću pažnju gledalaca neko tačni odgovori.
Učesnici su se borili za mesto za četvrt finale, a vođstvo je ubedljivo imao plavi takmičar Marko. On je skoro celu epizodu vodio, ali su skoro čitavo nadmetanje svi pomno pratili Katarinu.
Ona je na njegovo javljanje prevrtala očima, bacakala se i odmahivala rukama kada je prestigne u javljanju, a isečci njenih reakcija ubrzo su završili na Tviteru.
 U komentarima ispod videa koji je ubrzo nakon emitovanja osvanuo na društvenoj mrži X, nekadašnjem Tviteru, moglo se pročitati "ova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.