Prevremeno rođene bliznakinje došle na svet zagrljene

Izvor: 011vodič.com, 20.Jan.2021, 10:41

Prevremeno rođene bliznakinje došle na svet zagrljene

Bliznakinje je na svet donela surogat majka, a njihovi očevi Kajran (25) i Rajan (28) imali su priliku da uživo prate porođaj; i sami su ostali prijatno iznenađeni onim što su videli.
— Ovo je ostvarenje sna. Blagosloveni smo! — izjavili su ponosni očevi koji su na svom Instagram nalogu s puno uzbuđenja „ispratili“ celu trudnoću. Ipak, najzanimljiviji trenutak je bio kada su saznali da će umesto jedne imati dve bebice.

Nažalost, nije sve teklo glatko. U 20. nedelji >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << trudnoće su saznali da devojčice imaju sindrom međublizanačke transfuzije, zbog čega su strahovali da jedna neće preživeti. Srećom, hitnom laserskom operacijom je sve rešeno.
Na jednom od snimaka ultrazvukom videlo se čak da su i u stomaku zagrljene.

Iako se činilo da se trudnoća dalje odvija u najboljem redu, sestrice su rođene 10 sedmica pre termina — bile su stare 29 nedelja, kada je porođaj počeo. Srećom, sve je prošlo u najboljem redu, a devojčice su, posle boravka u bolnici, zdrave i napredne sa svojim očevima otišle kući, piše britanski „Miror“.



The post Prevremeno rođene bliznakinje došle na svet zagrljene appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.