Praktičan izum za vlasnike kućnih ljubimaca: ležaljka za mačke

Izvor: Press, 12.Dec.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praktičan izum za vlasnike kućnih ljubimaca: ležaljka za mačke

Možete je zakačiti za radijator, ali i okrenuti tako da stoji fiksirana na bilo kojoj ravnoj podlozi.
Holandski dizajnerski duo koji radi pod imenom "Vuhud"  stvara od 2013. godine a već su napravili nekoliko zanimljivih i praktičnih izuma.
Među njima je i ležaljka za mačke, san svakog vlasnika sitnih kućnih ljubimaca koji želi da im obezbedi prijatno mesto i toplo mesto koje neće ličiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na uobičajene polunapunjene jastučiće.

Ležaljka nazvana "Vuzi" ima držače koji se mogu zakačiti na radijator, a izgleda jednostavno i vrlo moderno. Moguća je, takođe, i "stojeća" varijanta a držači i sam materijal za ležanje se sklapaju u nosač za samo pet minuta, tvrde dizajneri!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.