Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati pevač svoju decu sve češće ZAKLJUČAVA U SOBU i kažnjava na OGAVAN NAČIN

On važi za uzornog oca, koliko god to na prvi pogled čudno zvučalo. Ipak, u poslednje vreme poznati muzičar svoju decu sve češće kažnjava pa postupke Roda Stjuarta karakterišu kao ogavne.

Kada deca nisu dobra, on je našao način da ih kazni. Prvi, onaj "blaži" je kada ih zaključa u sobu.

- Zaključa ih sobu u kojoj igraju igrice i na kartonu napiše kako imaju zabranjen ulaz i šta su krivo uradili - otkrila je pevačeva supruga.

Ono što je mnogima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čudno jeste kazna koja sledi kada deca ne vode dovoljno računa o kućnim ljubimcima.

- Kada nam dođu Rodove ćerke i dovedu pse u kuću, a ne počiste izmet za njima, on ga ostavi ispod sedišta u automobilima - rekla je Peni. Iako neki na ovo gledaju kao domišljat i inteligentan potez, pojedini smatraju da ne priliči muzičaru i pevaču njegovog kova da se igra ogavnih igrica.

Rod ima 73 godine i osmoro dece starosti od šest do 40 godina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.