Potpomogao se prirodom i ojačao organizam – saznajte kako!

Izvor: 011vodič.com, 15.Apr.2021, 07:41

Potpomogao se prirodom i ojačao organizam – saznajte kako!

Ilustracija, Foto: Profimedia




– Imam 39 godina i pušač sam sa dužim stažom. Zabrinuo sam se u ovo doba epidemije za svoje zdravstveno stanje, bez obzira što nemam nikakvu dijagnozu i ne osećam se loše – kaže Nenad.
– Prvo sam uzeo kapi br. 6 za pluća i disajne puteve, baš zbog cigareta. Nije bilo veće količine sekreta, ali sam se mnogo bolje osećao, kao da su mi se pluća nekako proširila. Kada je taj komplet kod mene “položio ispit”, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nabavio sam i komplet br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije. Jasno je da je i tu duvan napravio štetu. Popio sam 4 kompleta i, verujte, imam mnogo više snage, opušteniji sam, ne nerviram se, raspoloženje mi se popravilo i kod kuće i na poslu.
– Ove kapi doprinose čišćenju i jačanju organizma i one će biti moje saputnice tokom celog života –odlučno kaže gospodin Nenad.
– Činjenica je da je oko nas mnogo izazova, tako da zdravlju naudimo i nesvesno, a ne činimo ništa da ga od toga odbranimo. Uveren sam da sam našao svoj recept za zdrav I
dug život.




foto: Promo Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice (tinkture) – bronhostop i pneumodetox :
 Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
 Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
 Rastvara i smekšava sluz
 Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
 Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
 Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
 Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa. Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.
Cena biljnog kompleta br. 6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.
* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu,dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.




foto: Promo Bio-Teo komplet br.1 za srce i kardiovaskularni sistem:
 Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
 Poboljšava cirkulaciju
 Čisti krvne sudove
 Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima
 Reguliše holesterol i trigliceride
 Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
 Otklanja posledice infarkta
 Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
 Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju. Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.
Cena biljnog kompleta br.1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.
















(Espreso)



The post Potpomogao se prirodom i ojačao organizam – saznajte kako! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.