Posvađao se sa najjačom ženom Sibira oko parkinga: GEPEKOVALA GA JE, pa ga je zatim izbacila iz automobila! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Mar.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posvađao se sa najjačom ženom Sibira oko parkinga: GEPEKOVALA GA JE, pa ga je zatim izbacila iz automobila! (VIDEO)

Oksani Košelevoj (34) tepaju da je "najjača žena Sibira". Ona svakodnevno diže tegove, a pokazala je kako to izgleda kada joj neko u vožnji digne pritisak.

Naime, nakon što se ispred tržnog centra u Irkutsku jedan vozač parkirao ispred nje, Oksana ga je izvukla iz vozila i odnela do svog auta gde ga je prvo udarila, a onda i ubacila u gepek.

Košeleva je poznata po tome što može povući voz ili tramvaj, a  na snimku se može čuti kako viče: 'Nauči kako se parkira, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ovde ima dece', a onda je krenuo šou.

Vozila je nesrećnika nekih sto metara pre nego što ga je izbacila iz automobila.

Snimak je dospeo u javnost jer su prijatelji vozača snimali njegove vozačke sposobnosti, tačnije umeće parkiranja. No, očigledno nisu računali da bi se mogla pojaviti Oksana.

- Inače nisam ovakvo ratoborna u saobraćaju, ali ovaj me je stvarno pogodio u živac. Mislim, na parkingu smo šoping centra, deca su svuda oko nas, a on je započeo i raspravu - rekla je Oksana i naglasila kako nije imala nameru da ga premlati, nego da ga nauči lekciju.

Nakon što ga je pustila, prepoznala je vozača jer idu u istu teretanu.

Iako snimak izgleda poprilično realistično, ima i onih koji smatraju da je sve namešteno, a na vama je da presudite:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) POSVAĐAO SE S NAJJAČOM ŽENOM SIBIRA OKO PARKINGA! Nije ni slutio da će reakcija biti ovakva

Izvor: Kurir, 30.Mar.2017, 07:52

...Naime, nakon što se ispred tržnog centra u Irkutsku jedan nesmotreni vozač parkirao ispred nje, Oksana ga je izvukla iz vozila i onda jednostavno odnela do svog auta gde ga je prvo udarila, a onda i ubacila u gepek..Košelevu, poznatu po tome što bez po muke može da povuče voz ili tramvaj, na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.