Porođaj u metrou

Izvor: NaDlanu.com, 20.Okt.2012, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porođaj u metrou

Amerikanka čije ime nije saopšteno porodila se u prepunom vagonu filadelfijskog metroa.Radnici koji dolaze na posao u južnu Filadelfiju dan su počeli na interesantan način. U metrou prepunom putnika koji ih prevozi iz severnog dela grada u južni porodila se žena i na svet donela dečaka, piše Dejli mejl.

Žena čije ime nije objavljeno tog dana imala je zakazan pregled kod lekara kada je u vozu iznenada počeo porođaj. Majka je, nakon što se porodila, nekako uspela da s detetom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u rukama izađe iz voza na stanicu i popenje se uz stepenice tražeći policajca ili nekog drugog ko bi mogao da joj pomogne. Majku i bebu su lekari Hitne pomoći prevezli u bolnicu, a oboje su u dobrom zdravstvenom stanju.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.