Izvor: S media, 20.Okt.2012, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno: Porodila se u metrou!

Radnici koji dolaze na posao u južnu Filadelfiju dan su počeli na interesantan način. Naime, u metrou prepunom putnika koji ih prevozi iz severnog dela grada u južni porodila se žena i na svet donela dečaka.

Žena čije ime nije objavljeno tog dana imala je zakazan pregled kod lekara kada je u vozu iznenada počeo porođaj. Majka je, nakon što se porodila, nekako uspela da s detetom u rukama izađe iz voza na stanicu i popenje se uz stepenice tražeći policajca ili nekog drugog ko bi mogao da joj pomogne. Majku i bebu su lekari Hitne pomoći prevezli u bolnicu, a oboje su u dobrom zdravstvenom stanju.

(Daily Mail)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.