Ponosni Gru izveo sina iz porodilišta!

Izvor: Dzungla.org, 01.Dec.2011, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosni Gru izveo sina iz porodilišta!

Danica, bivša manekenka i supruga popularnog repera Dalibora Andonova Grua, izašla je juče iz porodilišta „Narodni front“, u kom je 23. novembra na svet donela drugog sina Relju.
Danica sa sinom Reljom napustila „Narodni front“

Ponosni suprug i tata došao je po svoju dragu i dete ne skidajući osmeh s lica. Iz automobila je izvadio stvari i nosiljku za bebu i vidno raspoložen pozdravio novinare i fotoreportere, a potom ušao u porodilište. Nakon sat vremena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Andonov se pojavio na izlaznim vratima s Danicom i sinom Vukom, a u nosiljki je ponosno držao malog Relju.
- Da li ste se smrzli? - upitao je reper našu ekipu.
- Veoma sam srećan, kako drugačije mogu da se osećam u ovom trenutku - izjavio je zatim popularni reper. I njegova supruga Danica je bila raspoložena za priču, pa je otkrila da se dobro oseća, ali i zašto se sedam dana zadržala u porodilištu.
- Veoma se dobro osećam, beba je imala žuticu i zato smo se zadržali sedam dana u porodilištu, ali sada je sve u redu - rekla je Danica. Srećna porodica je onda ušla u automobil želeći što pre u svom domu da uživa s novim članom. Verujemo da su im ovi trenuci neprocenjivi, a mi im želimo sve najlepše u narednom periodu.
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.