Policajci u Andori plesali uz dečju pesmicu za decu u karantinu

Izvor: 011vodič.com, 26.Mar.2020, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci u Andori plesali uz dečju pesmicu za decu u karantinu

Grupa policajaca iz Andore na zanimljiv je način odlučila da razveseli mališane u karantinu. Naime su policajci u Andori plesali uz dečju pesmicu “Baby Shark” za decu u karantinu.
Foto: Shutterstock
Policajci su rekli da su se na ovaj potez odlučili kako bi ohrabrili decu koja su usled pandemije koronavirusa prisiljena da ostanu u kući i tako se odreći svoje svakodnevnice koja je donedavno uključivala odlazak u školu, vrtić, park, na igralište…
Takođe, policajci >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su plesom hteli da zahvale svima koji poštuju mere zabrane.
Policija širom sveta na razne načine, između ostalog i plesom, zahvaljuje građanima koji čine sve što mogu kako bi se sprečilo širenje zaraze.



Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.