Pogledajte prvi zajednički intervju Kristen Stjuart i Roberta Patinsona nakon pomirenja

Izvor: Blic, 02.Nov.2012, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte prvi zajednički intervju Kristen Stjuart i Roberta Patinsona nakon pomirenja

Robert Patinson i Kristen Stjuart dali su zajednički intervju povodom predstojećeg filma "Sumrak saga: Praskozorje 2". Par je izgledao potpuno opušteno i nasmejano, kao da kriza zbog glumičine afere sa rediteljem Rupertom Sandersom nije ni postojala.

Zvezde filmova "Sumrak saga", uključujući i Tejlora Lotnera, promovisale su predstojeće ostvarenje gostovanjem na kanalu "MTV".

Robert Patinson i Kristen Stjuart, koji igraju Edvarda i Belu, delovali su ponovo zaljubljeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao pre njene prevare koja ih je nakratko razdvojila.

Pitanja novinara bila su isključivo u vezi sa filmom, pa je tako Patinson otkrio da je bio veoma nervozan na audiciji za ulogu, a Kristen se prisetila perioda kada još nije bila poznata

VIDEO> Intervju sa zvezdama "Sumrak sage":

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robert i Kristen: prvi zajednički intervju nakon prevare

Izvor: Tracara.com, 03.Nov.2012, 11:12

Pogledajte njihov prvi zajednički intervju nakon pomirenja Robert Pattinson i Kristen Stewart konačno su dali prvi zajednički intervju, nakon pomirenja. Otkad je njihov raskid postao glavna vest u medijima, Robert Pattinson i Kristen Stewart dali su mnogo intervjua, ali odvojeno. Nakon što su se...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.