Izvor: Press, 14.Jun.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kakve povrede Sloba ima po telu nakon što ga je Luna udarala, grebala i šutirala! (FOTO)

Luna Đogani nanela je vidljive povrede Slobi Radanoviću
una Đogani nakon poslednje žurke u prvoj sezoni Zadruge fizički je nasrnula na Slobodana Radanovića i tom prilikom mu je nanela vidljive fizičke povrede.
Luna je Slobu tukla rukama, ali i šutirala, a kamere su danas zabeležile masnice i ogrebotine koje ima suprug Kristine Kije Kockar.
Luna posle neviđenog skandala otišla kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Slobe pa se posvađala sa Kijom, provocirala je da je udari, Kristina je mršnula! (VIDEO)
Sloba je već jutros, kada se skandal dogodio, na leđima imao vidljive tragove batina.
Sloba, povrede, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dok je spavao, kamera je zabeležila povrede na ruci.
Slobina povreda na ruci, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nastavak na Press...






Povezane vesti

OSUĐUJE ANABELU Učesnica "Zadruge" OPLELA po Luninoj mami, Đoganijevoj će pasti mrak na oči!

Izvor: Blic, 14.Jun.2018

Zadrugari su i dalje u šoku nakon što je Luna Đogani nasrnula na Slobodana Radanovića posle poslednje žurke koja je bila organizovana u noći sa utorak na sredu. Tom prilikom Luna je čak i vređala njegovu suprugu Kristinu Kockar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.