Pogledajte: Snimak trenutka kada duša napušta telo (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 20.Okt.2013, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Snimak trenutka kada duša napušta telo (VIDEO)

Ruski naučnik Konstantin Korotkov tvrdi da je svojom tehnikom vizualizacije uspeo da snimi trenutak kada duša izlazi iz tela u trenutku smrti.

Korotkov, poznati naučnik iz Sankt Petersburga i svetski autoritet za Kirlianovu fotografiju ima velike planove s novom GDV tehnikom. GDV tehnikom fotografisana je osoba u trenutku smrti i jasno se vidi kako životna snaga prvo nestaje iz stomaka, nakon toga sledi glava, a na kraju nestaje iz srca i prepona i tada, prema Korotkovu, duša >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << napustila telo. Njegov tim stručnjaka tvrdi da se aura onih koji umiru nasilno ili neočekivano razlikuje od onih koji umiru mirno, pa se duše nalaze u stanju zbunjenosti i po nekoliko se dana vraćaju u telo, naročito tokom noći. Korotkov je takođe najavio da bi korišćenjem GDV tehnike mogli da se testiraju šesto čulo, vidovljaci i bioenergetičari i na taj način da se dokaže ko je od njih pravi, a ko je lažan. Ruski naučnik Konstantin Korotkov tvrdi da je svojom tehnikom vizualizacije uspeo da snimi trenutak kada duša izlazi iz tela u trenutku smrti.Izvor: novimagazin

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Pogledajte kako ljudska duša napušta telo u trenutku smrti

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Okt.2013, 13:14

Ruski naučnik dr Konstantin Korotkov tvrdi da fotografije pokazuju tačan trenutak smrti. Snimci pokazuju "dušu" kako polako izlazi iz tela trenutak pre nego što pacijent postane crven.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.