Pobesnela pevačica: Viktorija plakala, vređala i psovala pred kamerama! (VIDEO)

Izvor: S media, 14.Sep.2012, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobesnela pevačica: Viktorija plakala, vređala i psovala pred kamerama! (VIDEO)

Rok zvezda Snežana Mišković Viktorija trajno je diskvalifikovana iz “Prvog kuvara Srbije“ zbog nepoštovanja pravila emisije.

Naime, pevačica je u epizodi koja je prikazana u četvrtak demonstrativno, bez opravdanih razloga, odbila da pravi palačinke, što je bio zadatak za sve takmičare. Ideja je bila da ovu omiljenu poslasticu na kraju probaju četiri devojčice i donesu svoj sud o tome ko je bolje napravio. Ta ideja se nije dopala Viktoriji, pa je ona umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da pravi palačinke cele večeri jela sladoled „Grandisimo“. Kasnije je čak pomagala i Jelici Sretenović, ali svoje palačinke nije napravila.

Kako se ovo kosi sa pravilima igre, tročlani žiri je odlučio da je izbaci iz daljeg takmičenja. To će i biti saopšteno u večerašnjoj emisiji. Ona je ovu odluku prvo prihvatila, ali se zatim vratila u studio i oštro reagovala, napadajući pre svega najstrožijeg člana žirija Petra Gajića, a onda i ostale takmičare nazivajući ih pogrdnim imenima. Celokupan događaj biće prikazan u večerašnjoj epizodi.

***Starleta kakvu volite: Stanija "zaboravila" da obuče brushalter! (16FOTO)

http://www.youtube.com/watch?v=BG5cSrcjYtE&feature=youtu.be Izvor: S media, foto: Screenshot Youtube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Servirala im dlaku: Viktorija diskvalifikovana iz “Prvog kuvara Srbije”!

Izvor: Svet, 14.Sep.2012

Rok zvezda Snežana Mišković Viktorija trajno je diskvalifikovana iz “Prvog kuvara Srbije“ zbog nepoštovanja pravila emisije. Naime, pevačica je u epizodi koja je prikazana u četvrtak demonstrativno, bez opravdanih razloga, odbila da pravi palačinke, što je bio zadatak za sve takmičare. Ideja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.