Pipa Midlton: Roditelji joj kupuju blindirani auto!

Izvor: S media, 26.Jun.2011, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pipa Midlton: Roditelji joj kupuju blindirani auto!

Roditelji Pipe Midlton, Majkl i Kerol veoma su zabrinuti za bezbednost svoje kćerke, koja je postala instant zvezda. O tome svedoči i nihova namera da joj kupe blindirani auto.

Majka Pipe Midlton, Kerol zabrinuta je za sigurnost svoje kćerke.

- Kerol i Majkl su preuzeli niz mera slušajući savete koje im je uputio jedan od najvernijih telohranitelja princa Vilijama. Auto koji nameravaju da kupe Pipi će imati najnovije sigurnosne uređaje, uključujući i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << karoseriju otpornu na bombe, izjavio je izvor blizak Midltonovima.

Pipa na venčanje išla bez gaćica? (FOTO)

Pipa Midlton ne voli princa već bankara

Estetska operacija nazvana po Pipinoj guzi(FOTO)

Pipini roditelji spremni su da izdvoje čak 106.000 evra kako bi svoju kćerku zaštitli od nasrtljivih fanova. Pipa je izgleda postala popularnija od sestre Kejt koja se nasrtljivih fanova uopšte ne plaši.

Kada je reč o princu Hariju, on demantuje vezu sa mlađom sestrom princeze Kejt i naglašava da je solo. Zato devojke, navalite! Dok on demantuje, mediji lepu Pipu spajaju čas sa njim čas sa njenim bivšim ili sadašnjim (kako kad ) dečkom bankarom.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.