PIPI MIDLTON KUPUJE BLINDIRANI AUTO

Izvor: Kurir, 26.Jun.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIPI MIDLTON KUPUJE BLINDIRANI AUTO

LONDON - Roditelji Pipe Midlton, Majkl i Kerol, veoma su zabrinuti za bezbednost svoje kćerke, koja je postala instant zvezda, te nameravaju da joj kupe blindirani auto. Pipini roditelji spremni su da izdvoje čak 95.000 funti kako bi svoju kćerku zaštitli od sve nasrtljivijih fanova.

"Kerol i Majkl su preuzeli niz mera slušajući savete koje im je uputio jedan od najvernijih telohranitelja princa Vilijama. Auto koji nameravaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da kupe Pipi će imati najnovije sigurnosne uređaje, uključujući i karoseriju otpornu na bombe", izjavio je izvor blizak Midltonovima.

  Princ Hari demantuje da je u vezi sa mlađom sestrom princeze Ketrin

U međuvremenu, mediji nastavljaju da spekulišu sa kim je lepa Pipa u vezi, a princ Hari, za koga se spekulisalo da je njen potencijalni novi dečko, demantovao je tu mogućnost te naglasio da je singl i da trenutno uopšte nema devojku.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pipa Midlton: Roditelji joj kupuju blindirani auto!

Izvor: S media, 26.Jun.2011

Roditelji Pipe Midlton, Majkl i Kerol veoma su zabrinuti za bezbednost svoje kćerke, koja je postala instant zvezda. O tome svedoči i nihova namera da joj kupe blindirani auto...Majka Pipe Midlton, Kerol zabrinuta je za sigurnost svoje kćerke...- Kerol i Majkl su preuzeli niz mera slušajući savete...

Nastavak na S media...

Pipa Midlton dobija blindirani auto

Izvor: CrveniTepih.com, 26.Jun.2011

Roditelji Pipe Midlton, Majkl i Kerol veoma su zabrinuti za bezbednost svoje kćerke, koja je postala instant zvezda. O tome svedoči i nihova namera da joj kupe blindirani auto. - Kerol i Majkl su preuzeli niz mera slušajući savete koje im je uputio jedan od najvernijih telohranitelja princa Vilijama....

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.