Pijana majka polila policajce mlekom iz dojke

Izvor: Dzungla.org, 27.Jun.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijana majka polila policajce mlekom iz dojke

Stefani Robinet iz Ohaja isprskala je mlekom iz dojke policajce koji su pokušali da je uhapse jer je tukla muža.

Tridesetogodišnja Amerikanka je optužena za nasilje u porodici, napad, opiranje hapšenju i neuredno ponašanje, a sve to zbog alkohola.
Kako je njen suprug ispričao policiji, Stefani se napila na venčanju njihovih prijatelja, a kada su stigli kući udarila ga je nekoliko puta i zaključala se u automobil. On je pozvao policiju da urazumi njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << suprugu, jer on u tome nije uspeo. Međutim, pijana majka, nije reagovala na molbe policajaca da izađe iz automobila, već je urlala na njih razne vulgarnosti, piše 'Dejli mejl'.
Kada su pokušali da je izvuku iz auta ona im je rekla da je dojilja, skinula je grudnjak i verovali ili ne isprskala ih mlekom iz dojki! Da bi razjarenu ženu izvukli iz kola policajci su morali da pozovu pojačanje.

Šerif Volter L. Dejvis rekao je da alkohol tera ljude na najgore stvari koje trezni nikada ne bi uradili i da je Stefani pravi primer za to.
(Izvor: S media)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.