Pevač drži lekcije medijima: Zavlačenje ruke u gaće je novi trend

Izvor: Blic, 25.Okt.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač drži lekcije medijima: Zavlačenje ruke u gaće je novi trend

I taman kad ste pomislili da ste se svega nagledali, od selfija, preko belfija pevač Filip Mitrović je pokazao šta drži u gaćama.

Filip, očigledno zaludan zavukao je ruku u bokserice i taj trenutak podelio sa ljudima koji ga prate na društvenim mrežama.

Vodio je pažnju o kompoziciji slike, pa je nehajno pored boka naslonio kačket, a i krevet je raspremio. Tu su i mnogobrojne narukvice, tetovaže...

Međutim, kada su krenuli negativni komentari, Filip nije bio presrećan, pa se obratio preko Twittera

Stvarno nemam nameru da vas ucim trendovima niti da pravdam svoje postupke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DEGUTANTNO? Ovo je mladi pevač postavio na Fejsbuk profil (FOTO)

Izvor: 24sata, 25.Okt.2014

I taman kad ste pomislili da ste se svega nagledali, od selfija, preko belfija pevač Filip Mitrović je pokazao šta drži u gaćama...Filip, očigledno zaludan zavukao je ruku u bokserice i taj trenutak podelio sa ljudima koji ga prate na društvenim mrežama...Vodio je pažnju o kompoziciji slike,...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.