Pet trikova da izgledate atraktivnije na fotografijama!

Izvor: Prva.rs, 14.Nov.2014, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet trikova da izgledate atraktivnije na fotografijama!

 Unesite malo boje!
Danas vam nije dan? Kada se pogledate u ogledalo znate da to nije to, danas niste najlepši?
Nekim danima vaš personaliti ne transmituje fotogenišnost, a u takvim situacijama, malo boje na fotografiji čini čuda!
Dame: Stavite jarki ruž na usne i malo jače rumenilo.
Gospodo: Umesto jednolične košulje obucite neku u boji ili jednostavno zadenite šareno maramče u džep sakoa!
 
Otarasite se loše pozadine! Vi treba da budete zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << fotografije i pozadina nikako ne sme da odvlači pažnju s vas. Izaberite jednostavnu pozadinu ali onu koja vam omogućava kontrast. To će vam omogućiti da se nikako ne stopite sa njom.
Saveti: Pozadina nikako ne sme da bude boje vaše kose ili garderobe. I ne dozvolite da iza vas bude išta čudno, neka neobična slika na primer, koja će odvlačiti pažnju sa vas.
 
Igrajte se s nečim! Kada pozirate ispred fotoaparata najčešće ne znate šta ćete da radite sa rukama. Čak i ukoliko se slikate sa grupom ljudi, najdosadnije moguće što možete da uradite je da nekoga pored sebe zagrlite.
Ali šta onda da radite sa rukama?
Saveti: Držite vašeg ljubimca, držite čašu omiljenog pića, stavite ruke u džepove ili ih stavite na kukove, nežno pridržavajte ogrlicu ili kravatu.
 
Nađi pravi ugao! S obzirom da kamere koriste refleksiju da bi konvertovale 3D objekte u 2D fotografiju, oblici najšeće izgledaju pomalo kompresovano i stanjeno. Gledajte pravo u kameru i pokažite svu punoću svog lica.
Ponekad samo mali ugao koji napravite svojim licem drastično menja fotografiju. Isprobajte sve moguće uglove i pronađite onaj koji vam se najviše dopada.
Ukoliko vas mrzi da se fotografišete, pravi izbor može da bude i ogledanje i brzo ćete uvežbati pozu koja vam se najviše dopada!
 
Izdužite vrat! Gurnite lice blago na napred, ramena gurnite na nazad i blago na dole. Osećaćete da vas sve zateže ali izdržite.
S takvom pozom lice će vam izgledati tanje i lepše koliko god se neudobno i pomalo šašavo osećali.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

ZA SELFI ZAVISNIKE: Pet trikova da na fotografijama ispadnete SAVRŠENO!

Izvor: Press, 14.Nov.2014

Napravili ste nekoliko loših fotografija za koje biste voleli da se nikada nisu dogodile? Srećom, postoje saveti koji će vam omogućiti da se to više nikada ne dogodi i da na svakoj fotografiji ispadnete.. pa, savršeno! . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.