Izvor: Cafe.ba, 23.Sep.2012, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patnje mladog zubara: Prešao 8000 km u potrazi za djevojkom koju jedva da poznaje!

Jedan je Kupidovom strelicom pogođeni Kanađanin odlučio pronaći djevojku u koju se zaljubio do ušiju i to nakon što je s njom razgovarao samo dvije minute. Zbog irske ljepotice koju je upoznao prošle godine u Ennistymonu, zubar Sandy Crocker dosad je prešao 8000 kilometara, prenosi Daily Mail.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Prešao 8.000 km da nađe devojku svog života

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2012

Jedan zaljubljeni Kanađanin odlučio je da pronađe devojku u koju se zaljubio do ušiju i to poto je sa njom razgovarao samo dva minuta. Zbog irske lepotice koju je upoznao prošle godine u Enistimonu, zubar Sandi Kroker dosad je prešao 8.000 kilometara...Sandi Kroker je i dalje traži  .."Stali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.