PRODUKCIJA DONELA ODLUKU! Mensuru sledi NIKAD BRUTALNIJA KAZNA – DIREKTNO JE…. ŠOK!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2020, 02:35

PRODUKCIJA DONELA ODLUKU! Mensuru sledi NIKAD BRUTALNIJA KAZNA – DIREKTNO JE…. ŠOK!

Opravdana kazna?
Danas je došlo do brutalnog okršaja između Baneta Čolaka i Mensura Ajdarpašića u kojem je čak prolivena i krv kada je Mensur glavom udario Čolaka u glavu i raskrvario ga.
Gledaoci kraj malih ekrana, zadrugari kao i zabrinuti fanovi nagađaju da li će Veliki šef diskvalifikovati Mensura koji se nalazi u zatvoru. Kao i uvek, pismo je stiglo te je vođa Brnedon pročitao odluku produkcije.
– Zbog agresivnog ponašanje, Mensur je kažnjen tromesečnim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << honorarom, ali i direktnom nominacijom – glasila je odluka Velikog šefa.
The post PRODUKCIJA DONELA ODLUKU! Mensuru sledi NIKAD BRUTALNIJA KAZNA – DIREKTNO JE…. ŠOK! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NEMA SPAVANJA - ZADRUGARI POSKAKALI! Obratila se PRODUKCIJA - pismo Velikog šefa: "Napominjemo...!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020

Au, nemaju mira....Zadrugare je ove večeri probudio zvuk poštanskog zvona, nakon što su svi odmarali. Kad im je Veliki šef poslao pismo, zadrugari su odmah poskakali, a vođa Ana Korać je pročitala saopštenje koje je stiglo za ukućane...- Dragi zadrugari, s obzirom na to da će sutra biti organizovana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.