KRVOPROLIĆE U ZADRUZI! Mensuru PUK’O FILM pa UDARIO BANETA U GLAVU – OD UDARCA PAO NA POD! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2020, 02:35

KRVOPROLIĆE U ZADRUZI! Mensuru PUK’O FILM pa UDARIO BANETA U GLAVU – OD UDARCA PAO NA POD! (VIDEO)

Mensur Ajdarpašić je doživeo nervni slom jer je Mina Vrbaški komentarisala njegovog ljutitog suparnika Vladimira Tomovića sa kojim je Vrbaški bila u vezi. On je izazvao opštu pometnju na velelepnom imanju, a ostali zadrugari su pokušavali da ga smire.
Rasprava sa Minom se završila a onda je došlo do haosa između Baneta Čolaka i Mensura koji je rezultirao udaranje pesnicom u glavu. Krv je lila niz Banetovo lice , a Ivana Krunić i ostali zadrugari su vrištali od šoka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<

– Nemoj mi pretiti sada, ajde sata, mangupe. Nemoj mi pretiti više, rekao si mi juče više puta. Ili me udari, ili nemoj pretiti. Sa tobom se ljudi sprdaju, šta radiš ovoj devojci, plaće zbog tebe svaki dan. Ivana, nemoj da me braniš od ovakvih p*čkica – govorio je Bane.


– Plakaćeš – zapretio mu je Mensur, pa je ubrzo došlo do udarca.
Obezbeđenje je odmah odvelo Mensura u zatvor.


The post KRVOPROLIĆE U ZADRUZI! Mensuru PUK’O FILM pa UDARIO BANETA U GLAVU – OD UDARCA PAO NA POD! (VIDEO) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MENSUR DOŽIVEO NERVNI SLOM – Zbog Mine UDARAO PESNICAMA U VRATA ! Haos u Beloj kući! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2020

Mensur Ajdarpašić imao je izliv agresije kada je saznao da je njegova devojaka Mina Vrbaški komentarisala njegovog večitog suparnika Vladimira Tomovića. U dvorištu su ga jedva smirili.. “Zašto joj to radiš, prestani više. Zašto se zabavljaš sa k*rvom, što? Pusti je više, ako je želiš...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.