P*RNIĆI MU UNIŠTILI P*NIS!Glumac napustio snimanje filmova za ODRASLE nakon kobnog saznanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

P*RNIĆI MU UNIŠTILI P*NIS!Glumac napustio snimanje filmova za ODRASLE nakon kobnog saznanja

Ozbiljno narušio zdravlje!

Bivši po*no glumac Kristofer Zajšeg, poznatiji pod po*no imenom Deni Vajld javno je progovorio o posledicama koje je na njegovo zdravlje ostavio rad u po*no industriji. Zbog predoziranja lekovima namenjenim postizanju erekcije on je završio bolnici.

U po*nićima je glumio deset godina, a može se videti u više od 600 scena i sa muškarcima i sa ženama. Zarađivao je ogromne količine novca, a jedini problem su mu bile osude okoline. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova porodica nije bila zadovoljna njegovim izborom karijere otpočetka, situacija se drastično pogoršala pošto je odlučio da glumi i u strejt i u gej po*nićima. Tada se našao u problemima i na poslu, jer ekipa iz strejt po*nića nije blagonaklono gledala na činjenicu da glumci u gej po*nićima ne moraju da idu na redovna testiranja. Na kraju je Deni završio u bolnici sa dijagnozom prijapizma, odnosno produžene erekcije, zbog svoje ovisnosti o lekovima protiv erektilne disfunkcije.

A post shared by Dave Naz (@davenaz) on Feb 20, 2018 at 9:19am PST

- Tokom osam godina karijere, završio sam u hitnoj tri puta, svaki put zbog prijapizma. Posle trećeg puta, lekar mi je rekao da ću doživeti trajne probleme, ako nastavim da koristim lekove. Na primer, tkivo u penisu može postati oštećeno, što će dovesti do impotencije. Prestao sam da glumim u po*nićima već sledećeg dana. Nisam mislio da imam zdravstvenih problema, nisam osećao nuspojave pošto sam prestao da uzimam lekove, ali danas verujem da sam, pred kraj karijere, bio ovisan o Cialisu, leku protiv erektilne disfunkcije", rekao je Deni za The Independent.

A post shared by Tristan Taormino (@tristantaormino) on Jun 14, 2018 at 3:04pm PDT

Iako kao mladić u 20-ima nije imao razloga za korišćenje takvih lekova, zbog straha od nastupa pored kamerama počeo je da ih koristi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.